Terugblik naar het FLEUR event 2021

Elk jaar organiseert Rekad het internationaal gerenommeerde FLEUR event Fleuramour. Ook dit jaar blikken we terug op een geslaagde bloemententoonstelling in Alden Biesen. Hoewel het evenement kleiner en beperkter was dan andere jaren waren de bezoekers vol lof over de florale kunstwerken in het kasteel. Betoverende schilderijen, een florale vijver en fluorescerende bloemenstruiken; dat en veel meer konden bloemenliefhebbers bewonderen op Fleur Floral Fashion dat eind september plaatsvond.

Bijzondere editie met als centraal thema kunst in het kasteel

Fleur Floral Fashion by Fleuramour was dit jaar een welgekomen alternatief voor het internationaal gerenommeerde bloemenfestival Fleuramour. Omwille van de coronacrisis besloten we om het evenement dit jaar kleinschaliger te organiseren en uit te pakken met artistiek verfijnde florale werken. Vandaar ook het thema: ‘A Castle Deserves Art’!

In het kasteel stonden bloemendecoraties van onder meer Moniek Vanden Berghe, Ioachim Erema, Kristina Rimiené, Ben Clevers en Chantal Post. In totaal werkten meer dan 50 floristen uit binnen- en buitenland mee aan het evenement. Daarnaast waren er ook beeldhouwkunstwerken, schilderijen, muziek, juwelen en een pop-up markt.

Bezoekers enthousiast over bloemenvijfdaagse

Deze bijzondere editie van Fleuramour werd positief onthaald door de bezoekers. Liefhebbers waren enthousiast dat ze na lange tijd opnieuw konden genieten van indrukwekkende bloemstukken in allerlei kleuren en geuren. Dat het rustiger was dan andere jaren, gaf hen de tijd en ruimte om alle bloemenkunstwerken tot in detail te bekijken en er volop van te genieten.

Dank je wel!

Wij willen graag al de bezoekers én onze partners bedanken voor deze mooie editie van Fleuramour. Zonder hen had het niet mogelijk geweest om dit fantastische evenement te organiseren. Ook aan de standhouders, catering, medewerkers van Alden Biesen, sponsors, vrijwilligers én last but not least de floristen die het beste van zichzelf gaven: DANK JE WEL!

Save the date: 23 – 26 september 2022

Volgend jaar hopen we opnieuw een grootse editie van Fleuramour neer te zetten, waarbij we alle registers kunnen opentrekken! Het bloemenfestival viert dan haar 25ste verjaardag en dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Fleuramour zal plaatsvinden van 23 tot en met 26 september 2022 in de landcommanderij Alden Biesen.
Volg @crystalflowers.be op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het programma en de ticketverkoop

www.crystalflowers.be

Bekijk hier het fotoalbum van Fleur Floral Fashion by Fleuramour

Terugblik naar het FLEUR event 2021

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven