CG Concept themadossiers XTRA: Een huwelijk met drie

CG Concept dossier XTRA

De Vereniging voor Openbaar Groen (VVOG), de Belgische Federatie van Groenvoorzieners (BFG) en het vakmagazine CG Concept hebben de handen in elkaar geslagen en brengen in 2021 een aantal gezamenlijke themabrochures uit, telkens rond onderwerpen die iedereen die werkzaam is in zowel de openbare als de private groensector aanbelangen.

De themabrochures ‘dossier XTRA’ verschijnen als bijlage bij elke uitgave van het vakmagazine van CG Concept.

In de eerste editie van dossier XTRA (maart 2021) bekijken we een uiterst actueel onderwerp waarmee alle groenprofessionals worden geconfronteerd: ruimte maken voor water. We bespreken concreet diverse initiatieven en methoden om hemelwater te laten infiltreren, op te vangen en/of te hergebruiken. Dit is, mede in het licht van de klimaatverandering, een thematiek die bij élke opdracht in de buitenruimte, publiek en privaat, onze aandacht moet opeisen.

In de volgende edities snijden we nog meer interessante onderwerpen aan, zoals biodiversiteit en klimaatverandering (mei 2021), nieuwe technologieën in de groensector (september 2021), de uitdagingen en mogelijkheden van verticaal groen + de natuurinclusieve stad (november 2021) en de integrale kwaliteit van de buitenruimte (december 2021).

Wij horen graag wat u ervan vindt!

Meer info: www.cgconcept.be

CG Concept themadossiers XTRA: Een huwelijk met drie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven