Rekad verrast met bloemenspektakel Fleur Floral Fashion

Rekad Media Group organiseert Fleur Floral Fashion - Powered by Fleuramour in september 2021.

Mooie vooruitzichten voor bloemenliefhebbers! In afwachting van de spetterende 25ste verjaardag van bloemenfestival Fleuramour in 2022 nodigen wij jullie nu al uit voor een coronaveilig alternatief. Kleiner en beperkter en voor deze editie onder een andere naam, maar daarom niet minder oogverblindend dan andere jaren. Fleur Floral Fashion wordt het meest betoverende bloemenevenement van 2021! Ontdek hier wat je kan verwachten.

Bloemenpracht in de landcommanderij van Alden Biesen

Vijf dagen lang toveren we de landcommanderij van Alden Biesen om tot een waar kunstwerk.

Je bezoek start met een wandeling door de Engelse tuin die je tot bij de grote toegangspoort aan de achterzijde van het kasteel brengt. Wanneer je het domein betreedt, word je verrast door prachtige bloemencreaties in en rond het kasteel. Op de grote brug waan je jezelf in een florale sprookjeswereld.

Thema: ‘A Castle Deserves Art’

Het thema ‘A Castle Deserves Art’ spreekt voor zich. Dit jaar leggen we de lat extra hoog op artistiek niveau.

We dompelen je onder in een wereld van mooie bloemenmixen, oogstrelende designstukken en kunstzinnige projecten. Laat je verrassen en droom weg bij meer dan 50 indrukwekkende florale kunstwerken.

Floral designs van lokaal en internationaal talent

Bloemendesigners uit België en Nederland zorgen voor kunstzinnige creaties in samenwerking met artiesten van over de hele wereld. Onder meer Tom De Houwer (België), Conny van der Westerlaken (Nederland) en Jimmy Englund (Zweden) zullen aanwezig zijn. Daarnaast werken heel wat buitenlandse floristen vanop afstand mee aan de ontwerpen.

Uiteraard zijn ook de teams van onze magazines Fleur Creatief en Fleur@Home van de partij tijdens het bloemenfestival. Moniek Vanden Berghe en Rita Van Gansbeke laten hun creativiteit los op het thema kunst. Sören Van Laer en Aymeric Chaouche verbazen met romantische rozen. Andere vertrouwde namen zijn Annick Mertens, Charlotte Bartholomé, Martine Meeuwssen en Chantal Post.

Vrijdag is hoedjesdag! Doe je ook mee?

Op vrijdag 24 september is het hoedjesdag op Fleur Floral Fashion. Ben jij een creatieve bloemenliefhebber? Dan is dit helemaal voor jou!

Je ontwerpt de mooiste florale hoed met bloemen en/of planten en flaneert er trots mee door het kasteel. Elke bezoeker draagt een eigen, unieke creatie. Groot, klein, gek of geniaal? Alles kan, zolang je hoed maar verwijst naar het jaarthema ‘A Castle Deserves Art’.

Shoppen in de mooiste pop-up winkeltjes

In de Tiendschuur van het domein kan je leuke hebbedingen shoppen in tal van gezellige pop-up winkeltjes.

Na je bezoek aan Fleur Floral Fashion ontdek je de rest van de pop-ups op het Buitenhof. Bovendien geniet je er uren na met een lekker hapje en drankje op het terras. De perfecte afsluiter van een fleurig dagje uit!

Rekad Media Group organiseert Fleur Floral Fashion - Powered by Fleuramour in september 2021.
Fleuramour / Studio PSG

Mis het niet, reserveer nu jouw tickets!

Wil jij er ook bij zijn op Fleur Floral Fashion van donderdag 23 tot en met maandag 27 september 2021? De bloemenexpo is elke dag geopend van 9.30 tot 19.30 u. en kan worden bezocht in tijdsloten van 2 uur.

❕ Het aantal tickets voor deze editie is beperkt. Er zal géén ticketverkoop zijn aan de kassa. Reserveer je toegangsticket met tijdslot naar keuze dus tijdig online om zeker te zijn van jouw plekje op Fleur Floral Fashion 2021.

Het ticket voor Fleur Floral Fashion geeft je automatisch en gratis toegang tot een exclusief digitaal overzicht van de voorbije 10 edities van Fleuramour, met in totaal meer dan 1.482 pagina’s boordevol florale inspiratie.

Duizenden bloemen, in alle geuren en kleuren, wachten op jou!


Heb je mooie producten en wil je deel uitmaken van de exposanten en pop-up winkeltjes?
Neem contact op met Indra Corten via HAP@rekad.be.

Wil je deelnemen aan Fleur Floral Fashion als floral designer of als kweker met bloemen?
Neem contact op met Regine Motmans via regine.motmans@gmail.com.

Ben je een journalist en wens je meer info of foto’s in hoge resolutie?
Neem contact op met Rosalie Magriet via rma@rekad.be.

Rekad verrast met bloemenspektakel Fleur Floral Fashion

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven