Digitale mogelijkheden voor adverteerders uitgebreid!

Online klanten en prospecten bereiken is een belangrijk onderdeel van marketing geworden. Daarom bieden wij u -naast onze kwalitatieve en gerespecteerde printuitgaven- ook een aantal effectieve online marketingtools aan.

Wat maakt onze online communicatie succesvol?

In elk segment dat we servicen, brengen we een toonaangevend online platform in combinatie met onze printuitgaven. Onze gespecialiseerde redacteuren zorgen voor up-to-date nieuws en verzorgen de wekelijkse nieuwsbrieven in combinatie met een succesvolle facebookondersteuning. Onze platformen zijn voor iedereen gratis toegankelijk.

 

Online mogelijkheden

Als vakpartner van een titel verschijnt uw bedrijf gedurende een heel jaar op de hieraan gelinkte websites. Uw nieuwsberichten, productlanceringen, video’s en andere kwalitatieve berichten worden door onze redacteuren layoutmatig verwerkt tot een volledige partnerpagina met links naar uw eigen website. Daarnaast verschijnen valabele nieuwsberichten tussen het andere redactionele nieuws. Hoe werkt het? Wanneer het u past, stuurt u ons de informatie (tekst, foto’s en video) door en wij zorgen voor een gepaste verwerking van de informatie. Regelmatig krijgt u van ons een gedetailleerd rapport over het bereik.

Wat kan nog? -Een digital branded content bericht is een nieuwsflash of productvoorstelling die door u ingestuurd wordt (tekst en beeld) en door onze redactie wordt verwerkt en op de website wordt geplaatst. Het item wordt eveneens opgenomen in een wekelijkse nieuwsbrief naar keuze, tussen de andere redactionele berichtgeving.

Daarnaast kan u opteren voor een dedicated newsletter, een digitale nieuwsbrief, die volledig aan uw bedrijf of product gewijd is en uitzonderlijk tussen de bestaande nieuwsbrieven van onze titels verstuurd wordt. En uiteraard ontbreekt de klassieke bannering ook niet.

NIEUW!

Vraag ook naar onze combinatiemogelijkheden op videogebied. Wist u dat wij zeer haalbare tarieven hanteren voor productie en/of promotie van uw professionele videoboodschap?

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Digitale mogelijkheden voor adverteerders uitgebreid!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven