Beleef topsport van op de eerste rij

Deze zomer beleeft de paardensport in Vlaanderen 5 dagen van internationale topsport met internationale topruiters uit binnen- en buitenland.
Deze jumping is na 5 jaar uitgegroeid tot één van de grootste paardenevenementen in Vlaanderen met meer dan 7.000 bezoekers. Jumping de Kraal staat bekend om zijn toppers (waaronder een deel olympiers en minstens 30 ruiters uit de top 100).  Van woensdag 23 tot zondag 27 augustus 2017 staat in Manege De Kraal in Zandhoven (B) de internationale CSI**** en CSI** op het programma. Vijf dagen in het teken van de paardensport met internationale topruiters uit tal van landen.

  • Van woensdag 23 tot en met zondag 27 augustus 2017
  • Jumping de Kraal in Manege de Kraal in Zandhoven (B)
  • Op zaterdagavond is er een optreden
  • Volgende topruiters waren aanwezeig in 2016: Leopold van Asten, Denis lynch, Jos verlooy,  Constant van paesschen, Simon Delestre

 


Nieuw vanaf dit jaar is het mooi ingerichte VIP-standendorp waar commerciële partners zich met hun producten en/of bedrijf kunnen tonen aan de bezoekers van deze internationale jumping. Rekad Produkties staat in voor de verkoop van dit VIP-tentenplein en de stijlvolle inrichting.

Interesse voor een stand tijdens deze internationale happening ? Contacteer Indra Corten of Els Verbrugghe – Tel: 014/28 60 80 tijdens kantooruren.

 

Beleef topsport van op de eerste rij
Schuiven naar boven